Sve kategorije

EN

Kompanija News

Dobavljač porodičnog igrališta: od yychildchic, one-stop shop centra aktivnosti za djecu

Vrijeme: 2021-12-10 Hits: 20
podijeli na:

Dječja ograda za igranje igrica, na bazi originalne jednostavne ograde, dodaje ogradu za igru, a različiti oblici dizajna daju puno zabave dječjoj ogradi. Istovremeno, ograda se može koristiti sa ljuljačkama, toboganima, bazenima za loptice, konjima za ljuljanje i drugim predmetima za igru ​​kako bi se ostvario pravi privatni porodični zabavni centar. Sigurno, zdravo i srećno.

Yuanyile nudi različite dizajne ograda kako bi zadovoljio različite potrebe kupaca, a u isto vrijeme nudi plan kupovine na jednom mjestu za prateće objekte za ogradu. Svi yuanyile proizvodi su prošli europske CE i EN71 standarde, te američke ASTM i CPSIA testove. Sigurno za djecu.

Korisnici Yunayilea uglavnom dolaze iz maloprodajnih objekata na mreži, veletrgovaca van mreže i robnih marki. Prodajna područja uključuju Ameriku, Evropu, Aziju i Afriku. Naše proizvode dobro recenziraju kupci na Amazon online i offline fizičkim trgovinama. Naš izvanredan rad proizlazi iz našeg dugogodišnjeg iskustva u pružanju usluga kupcima.

prednosti za rad sa Yuanyileom:
·Snažan brend i aktivan marketing pokreću razvoj vašeg poslovanja.
· Dobijte direktne preporuke kupaca od našeg tima
·Kako poslovne prilike dolaze iz velike baze kupaca.

kontaktirajte nas: ZHEJIANG YUANYI CHILDREN PRODUCTS CO.,LTD
e-mail: [email zaštićen]
telefon:+86 13968948661
web stranica: WWW.YYCHILDCHIC.COM